0
Η SPA είναι μία ελληνική εταιρεία που έχει κάνει γνωστό ότι θα κατασκευάσει το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, το οποίο φέρει την ονομασία Chaos. 

Ο δημιουργός του, Σπύρος Πανόπουλος εργάζεται πυρετωδώς μαζί με την ομάδα του πάνω στο συγκεκριμένο project προκειμένου να το εμφανίσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Σπύρος Πανόπουλος

Παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινώσει ότι θα το παρουσιάσει ολοκληρωμένο πριν από μερικούς μήνες, τελικά δεν το έχει πράξει ακόμα, εξαιτίας διαφόρων δυσκολιών που έχουν εμφανιστεί. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που συναντούμε πολύ συχνά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ακόμα και από εταιρείες κολοσσούς, όπου το χρονοδιάγραμμα βγαίνει εκτός, από αστάθμητους παράγοντες.

Πόσο δε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει.


Το project συνεχίζει κανονικά

Ο Σπύρος Πανόπουλος έχει κάνει γνωστό ότι επιθυμεί τα υλικά και τα εξαρτήματα να φέρουν τη σφραγίδα “Made in Greece” και όχι να έρθουν έτοιμα από το εξωτερικό, γεγονός που έχουν πάει πίσω την παρουσίαση του Chaos.

Η καθυστέρηση όμως αυτή, έχει φέρει ανησυχία και αναστάτωση σε μερίδα του κοινού, το οποίο του ασκεί σκληρή κριτική. Πρόσφατα και σε ανάρτησή του σε post στο Facebook έδωσε τη δική του απάντηση τονίζοντας πως ούτε χρήματα έχει πάρει από κανέναν αλλά ούτε θα πρέπει να αποδείξει κάτι σε κάποιον:

«Το αποτέλεσμα, θα είναι η απάντηση μου όπως κάνω 23 χρόνια. Το project γίνεται πολύ καλύτερο από ότι το ξεκίνησα, αυτό απαιτεί χρόνο στην λεπτομέρεια μιας και δεν παίρνουμε τίποτα από το εμπόριο η από άλλο αυτοκίνητο όπως κάνουν αντίστοιχα στο εξωτερικό. 
Εάν έπρεπε να βγει πριν 5-4 μήνες ή 3 ή οτιδήποτε αυτό έχει σχέση με την ποιότητα και λεπτομέρεια που προσθέτω κάθε μέρα. Και θα το κάνω μέχρι να ικανοποιήσω τα standard μου. 
Θα μπορούσα να ήμουν από πέρυσι στο δρόμο με ανταλλακτικά του εμπορίου.
Υπομονή λοιπόν, αρκεστείτε στα λόγια μου ότι δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Το στοίχημα είναι με τον εαυτό μου, δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον ούτε έχω πάρει χρήματα από κανένα. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν και καταλαβαίνουν την βαρύτητα των λέξεων μου».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top