0
Τον πόλεμο που κήρυξαν προσωπικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά της Ρωσίας για λογαριασμό των Ελλήνων και χωρίς ουδέποτε οι Έλληνες να ερωτηθούν, τώρα τους καλεί να τον πληρώσουν με την ίδια τους την προσωπική υγεία προτρέποντας τους να τρώνε κατεψυγμένο ψωμί το οποίο όπως όλα τα κατεψυγμένα σε συντήρηση περιέχουν ουσίες επιβλαβείς για τον οργανισμό και βέβαια να μη ζεσταίνονται και να μην κινούνται με τα αυτοκίνητα τους γιατί ο κύριος Μητσοτάκης εκτιμά ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμο κατάσταση με τους Ρώσους.

Όλα αυτά για να δικαιολογηθούν οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας από την κυβέρνηση και τους συνεταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η απάντηση σε όλα αυτά που έδωσε η αρτοποιός από τον Πειραιά Διονυσία Χρήστου σε ζωντανή μετάδοση στο ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν άρεσε στους συντελεστές της εκπομπής και επιχείρησαν να στηρίξουν το φιλοκυβερνητικό αφήγημα.

«Θα πρέπει να έχει το ψωμί για να βγαίνουν όλα τα έξοδα ενός αρτοποίου τουλάχιστον 1,5 ευρώ, Μιλάμε για βιοτέχνες αρτοποιούς, αρτοποιεία τα οποία παράγουν, ζυμώνουν, όχι εισακούν, δεν ψήνουν κατεψυγμένα ψωμιά»!

«Όπως κάνουν τα σουπερμάρκετ» λέει τότε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου και συνεχίζει «σου λέει ο άλλος, στο σουπερμάρκετ είναι φθηνότερο το ψωμί, δεν έχει σημασία, κατεψυγμένο, ή ξεκατεψυγμένο, το παίρνει ο άλλος φθηνό»

Τότε η κυρία Χρήστου επανήλθε και είπε «Την συζήτηση αυτή την είχα χθες συγκεκριμένα, ακούστε να σας πω ο καθένας μπορεί να πουλάει ότι θέλει, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γράφει επάνω οπωσδήποτε τα συστατικά τα οποία είναι άκρως βλαβερά για την υγεία μας, το γνωρίζετε αυτό, εμάς εδώ τα προϊόντα μας δεν έχουν ούτε Ε, ούτε βελτιωτικά».

Τότε η Δώρα Κουτρουκόη, την διέκοψε ρωτώντας την πως βλέπει το… πλαφόν στην τιμή του ψωμιού στο περίφημο «καλάθι του αρτοποιού» κι αν θα λειτουργήσει αυτό «με τα έξοδά σας» για να λάβει μία κάθετη απάντηση «Όχι, όχι».

«Εκτός εάν μου έρθει εδώ πέρα ένας αλευροβιομήχανος ή η κυβέρνηση, η δεν ξέρω ποιος, και μου πει κυρία Χρήστου πάρε εδώ μία επιδότηση για το ρεύμα σου, για το αλεύρι σου, για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ μέσα και για μένα, γιατί και εγώ εργάζομαι εδώ».

Και τότε ο Δημήτρης Οικονόμου είπε άρα «δεν θέλετε το καλάθι του αρτοποιειού» για να απαντήσει η κυρία Χρήστου «σας είπα αν με καλύψουν οικονομικά».

«Μα τότε αν ήταν να σας καλύψει η κυβέρνηση θα τα έδινε απευθείας στους καταναλωτές» είπε ο Δ.Οικονόμου και πρόσθεσε «η κυβέρνηση θέλει να μειώσετε το περιθώριο κέρδους σας»!

Η κυρία Χρήστου απάντησε «Πώς θα γίνει αυτό; Τότε θα κλείσουμε».

Φυσικά ούτε αυτή η απάντηση άρεσε στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΪ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top