0
Πολλαπλές οι αντιδράσεις από το σύνολο των εν ενεργεία, αποστράτων, συλλογικών φορέων, blogs, δημοσιογράφων κλπ στο απαράδεκτο δημοσίευμα, όπως χαρακτηρίστηκε από όλους, του Political με ευθεία επίθεση κατά του Αρχηγού Στόλου.

Τα όσα καταλογίζει στον Αρχηγό Στόλου ναύαρχο Λυμπέρη η εφημερίδα, ενδεχομένως προσεγγίζουν την «εθνική προδοσία».

Ωστόσο, με την θέση και τον τρόπο διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Φλώρο, ο οποίος θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο, (ακόμη και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων αναφέρονται στις ανακοινώσεις ως εκπρόσωποί του), σημαίνει αυτομάτως ότι οι όποιες θέσεις και ενέργειες του Αρχηγού Στόλου (εάν είναι έτσι όπως τα λέει το δημοσίευμα) εκφράζουν τον κ Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Επομένως τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα για το Πολεμικό Ναυτικό αφορούν έμμεσα τον κ. Φλώρο άρα εγκαλείται κι αυτός για εθνική μειοδοσία.

Με όλα αυτά προφανώς ο κ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ή τα αποδέχεται για τον εαυτό του ή κατ´ ελάχιστον έχει την υποχρέωση να αποκαλύψει τη συκοφαντική δυσφήμηση, αφού ούτως ή άλλως ως καταδρομέας δεν προέταξε τα στήθη του να υπερασπιστεί της εισήγησης του στο ΚΥΣΕΑ για την επιλογή του Αρχηγού Στόλου.

Πρόσφατα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συγκέντρωσε το προσωπικό του Στρατού Ξηράς στο στρατόπεδο Προκοπιδη στο Δ Σώμα Στρατού και τους μίλησε. Θα κάνει κάτι τέτοιο τώρα και με το Πολεμικό Ναυτικό για να στηρίξει τον Αρχηγό Στόλου όπως κάνουν και ανοιχτά πλέον τα στελέχη;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top