0
Ένα πάρκο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, κρύβει ανατριχιαστικές ιστορίες, καθώς μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί, έχουν εξαφανιστεί έντεκα άνθρωποι που το επισκέφθηκαν.

Το εν λόγω πάρκο βρίσκεται στο όρος Σάστα στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα όμορφο και γραφικό πάρκο, το οποίο όμως μετράει 11 εξαφανίσεις ανθρώπων. Όλες οι υποθέσεις εξαφανίσεων είναι άλυτες, ενώ υπάρχει και ειδική ομάδα, η οποία έχει αφοσιωθεί στην επίλυσή τους.

Έχουν εξαφανιστεί 11 άνθρωποι σε 10 χρόνια

Ο σερίφης της περιοχής ανέφερε για την ομάδα που έχει αναλάβει τις υποθέσεις εξαφανίσεων: «Είναι μια αρκετά νέα ομάδα, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα αντιμετωπίσει αυτές τις περιπτώσεις».

Η λίστα περιλαμβάνει την Άντζι Φούλμερ, η οποία εξαφανίστηκε δέκα μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όταν έκανε μια βόλτα στο πάρκο με τον φίλο της. Δεν την ξαναείδε ποτέ.

Στη συνέχεια η Κάριν Μέρο, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή τον Φεβρουάριο του 1997. Μάλιστα, υπήρχε ένταλμα σύλληψής της εκείνη την εποχή και οι αρχές αρχικά νόμιζαν ότι είχε τραπεί σε φυγή.

Ένα ακόμα κορίτσι, η Χάνα Ζακαλίνι εξαφανίστηκε τον Ιουνίου του ίδιους έτους. Το περίεργο είναι ότι η Χάνα και Καρίν είχαν πολλούς κοινούς γνωστούς και εξαφανίστηκαν από την ίδια περιοχή με διαφορά μερικών μηνών. Τότε πολλοί άρχισαν να αμφισβητούν το πάρκο…

Τον Μάιο του 2020 ο Νταβόντε Μόργκαν επισκέφτηκε το πάρκο με την φίλη του. Το ζευγάρι είχε έναν καβγά και η κοπέλα πήγε μια βόλτα για να ηρεμήσει. Δεν ξαναείδε ποτέ τον Νταβόντε, ο οποίος είχε βγει επίσης, να περπατήσει.

Η λίστα με τους εξαφανισμένους στο συγκεκριμένο πάρκο περιλαμβάνει συνολικά 11 ανθρώπους.

Έτσι πολλές θεωρίες έχουν αναπτυχθεί γύρω από το τι συμβαίνει στο πάρκο, με την επικρατέστερη να κάνει λόγο για ύπαρξη UFO.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top