0
Τρόμος μέρα μεσημέρι για δυο ηλικιωμένους στη Βάρη, που έπεσαν θύματα ληστρικής επίθεσης.

Ένας θηριώδης Ρομά, με μπλέ Seicento που είχε στήσει καρτέρι, τους «μπλόκαρε» την ώρα που πάρκαραν έξω απο την πολυτελή κατοικία τους, όρμησε στον 76χρονο και του άρπαξε ένα ολόχρυσο Rolex Submariner απο τον καρπό. Το θύμα και η 63χρονη γυναίκα αντιστάθηκαν, όμως ο ψηλός Ρομα κατάφερε να εξαφανιστεί.

«Θέλω το ρολόι σου»

Το εφιαλτικό σκηνικό για τους δυο ηλικιωμένους 76 και 63 ετων, άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 12:30 της Τρίτης. Το όχημα με οδηγό την 63χρονη και συνοδηγό τον 76χρονο μόλις είχε παρκάρει έξω απο την πολυτελή κατοικία της οδού Πάππου στη Βάρη. Οι δύο ιδιοκτήτες βγαίνουν εξω και βλέπουν ξαφνικά έναν θηριώδη Ρομα, ηλικίας περίπου 35 ετών, με ύψος που ξεπερνουσε το 1.80, να τους πλησιάζει.

Πριν προλάβουν να αντιδρασουν ο ληστής αρπάζει το χέρι του 76χρονου του λέει με σταθερή φωνή και ψυχρό ύφος «Θέλω το ρολόι σου» και με βία το «ξηλώνει» απο τον καρπό. Το θύμα αντιδρά και τον σπρώχνει, ενώ και η 63χρονη τον έσπρωξε, όμως μάταια. Ο ληστής επιβιβάστηκε σε ενα μπλε Fiat Seicento και ανάπτύσσοντας ταχύτητα, χάθηκε στα στενά της περιοχης. Οι ηλικιωμένοι κατηγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα Βάρης, δίνοντας την περιγραφή του ληστή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top