0
Ο Τούρκος αναλυτης Αμπντουλάχ Μπέτσι με μία σειρά (σ.σ. νήμα) στον λογαριασμό του στο Twitter προσπαθεί να αποδείξει πόσο δύσκολο είναι για την Ελλάδα να προστατέψει την Κύπρο, αφού όπως σημειώνει χρειάζονται… πάνω από 1.000 χλμ για να περάσουν απαρατήρητα απο τα τουρκικά ραντάρ τα ελληνικά F-16.

Aπό την Σούδα στην Λευκωσία η απόσταση που πρέπει να ταξιδέψουν τα ελληνικά F-16 είναι 875 χλμ, την ώρα που η απόσταση από την τουρκική βάση του Ιντσιρλίκ στην Λευκωσία είναι το 1/4, τονίζεται από τον Τούρκο αναλυτή.
Τούρκοι: Έτσι περνάνε τα ελληνικά F-16 κάτω από τη μύτη μας
Ενδιαφέρον έχει πως ο Τούρκος αναλυτής θεωρεί δεδομένο πως τα ελληνικά F-16 μπορούν εύκολα να παρακάμψουν τα τουρκικά ραντάρ πετώντας στο ύψος της θάλασσας και απομακρύνοντας λίγο την πορεία τους από τα τουρκικά παράλια.

Σα να παραδέχονται οι Τούρκοι πως είναι αδύνατο να αντιδράσουν στα ελληνικά F-16 που πάνε στην Κύπρο.

Πώς να μην το λένε αυτό μάλιστα, όταν τουλαχιστον τρεις φορές τα τελευταία δύο χρόνια είδαν ξαφνικά ελληνικά F-16 στην Κύπρο.

Η ελπίδα των Τούρκων είναι ότι τα ελληνικά F-16 διανύοντας αυτή την απόσταση των 1000 χλμ δεν θα έχουν πολλά καύσιμα για να επιχειρήσουν στην Κύπρο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top