0
Ένα αυστραλιανό δημοτικό σχολείο προέβλεψε «μικροτσίπ στον εγκέφαλο των μαθητών» μέσα σε 10 χρόνια πριν διαγράψει στη συνέχεια το ενημερωτικό δελτίο που περιείχε την ανατριχιαστική «προφητεία».

Σημειώνεται ότι η εμφύτευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο έχει «προβλεφθεί» από τον γκουρού της Μεγάλης Επανεκκίνησης Klaus Schwab, ο οποίος μάλιστα έχει πει πως «έτσι θα διαβάζονται οι σκέψεις σας».

Το παράξενο λήμμα εμφανίστηκε στην έκδοση της 26ης Μαΐου του ενημερωτικού δελτίου του Preston West Primary School, το οποίο απαριθμούσε μια σειρά από εξελίξεις που το σχολείο θεωρεί ότι θα βοηθήσουν στην εκπαίδευση των παιδιών σε μια δεκαετία.

Περιλαμβάνουν «περισσότερη ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία», «περισσότερα κτίρια και ανάπτυξη», καθώς και «τεχνολογικές εξελίξεις για δασκάλους και μαθητές».

Ωστόσο, σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται επίσης  και «μικροτσίπ στον εγκέφαλο των μαθητών για την προώθηση της νοημοσύνης και της μνήμης».


Παρόλο που το ενημερωτικό δελτίο διαγράφηκε από το σχολείο (φαίνεται ότι όλα τα ενημερωτικά δελτία του έχουν διαγραφεί), η απόδειξη ότι δημοσιεύτηκε αρχικά μπορεί φανεί μέσω της κρυφής μνήμης αναζήτησης Google (το γνωστό cache) παρακάτω.Tα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ τείνουν να γίνουν συνηθισμένα, ιδιαίτερα καθώς οι χώρες υιοθετούν την ψηφιακή ταυτότητα και μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Το BBC ανέφερε πρόσφατα ότι άτομα που εμφυτεύονται με μικροτσίπ στα χέρια τους προκειμένου να κάνουν αγορές με πιο βολικό τρόπο.

Οι άνθρωποι στη Σουηδία πρόθυμα τοποθετούν «διαβατήρια εμβολίου» για τον COVID σε εμφυτεύσιμα μικροτσίπ στα χέρια τους.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab έγραψε στο βιβλίο του «The Great Reset» ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα «οδηγούσε σε μια συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», η οποία στο βιβλίο του διευκρινίζει ότι είναι εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις σας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των παγκόσμιων ελιτιστών στο Νταβός την περασμένη εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, εξήγησε στον Schwab πόσο σύντομα θα υπάρξουν «καταπόσιμα χάπια» – ένα χάπι με ένα μικροσκοπικό τσιπ μικροτσίπ που θα έστελνε ένα ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές όταν το φαρμακευτικό προϊόν καταναλωθεί.

«Φανταστείτε τη συμμόρφωση», είπε ο Μπουρλά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top