0
Η Ρία Αντωνίου έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στα φώτα της δημοσιότητας να λάμπει τόσο με την παρουσία της όσο και με την απουσία της!

Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε της εμφάνιση, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ιταλία, αφού θέλεις δεν θέλεις σου τραβήξει το βλέμμα ακόμα και με το ζόρι! Έχει αυτό το κάτι η Ρία Αντωνίου που μαγνητίζει!


Η απουσία της επίσης γίνεται αισθητή και την έχουμε βιώσει όλοι όσοι την ακολουθούμε στα social media! Μπορεί να περάσουν εβδομάδες ακόμα και μήνες χωρίς να δώσει κανένα σημάδι σε δημοσίευση η Story και τότε μας λείπει!


Αισθητή επίσης γίνεται η απουσία της από την Ελλάδα όταν βρίσκεται στην Ιταλία και το ανάποδο! Ειδικά οι Ιταλοί φίλοι στα social media που την ακολουθούν έτσι και καταλάβουν ότι είναι εκτός Ιταλίας αρχίζουν τις ερωτήσεις για το πότε θα επιστρέψει πίσω!

Η Ρία Αντωνίου έχει καιρό να κάνει φωτογραφήσεις όπως αυτές που είχαμε συνηθίσει στην αρχή της καριέρας της οι οποίες φυσικά και την εκτόξευσαν στο χρηματιστήριο της μόδας και των ανδρικών μυαλών, φαντασιωσεων και περιοδικών!

Σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες η οποία σχεδόν είναι εξαφανισμένη η Ρία Αντωνίου είναι στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και χωρίς να φοράει σουτιέν αλλά ρίχνει τα μαλλιά της ώστε να κρύβουν τα εντελώς απαραίτητα.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top