0
Ο Yuval Noah Harari είναι στενός σύμβουλος του Κ.Σβαμπ, συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόνιμο στέλεχος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει για την χρησιμότητα του Covid-19 και προφανώς τώρα και της ευλογιάς των πιθήκων, καθώς θα πείσουν τους πολίτες του πλανήτη να αποδεχτούν διαρκή και αδιάκοπη παρακολούθηση από τις κυβερνήσεις!

Όπως είπε χαρακτηριστικά η πανδημία (άρα κι όλες οι πανδημίες) «πείθει τους ανθρώπους να δεχθούν νομιμοποίηση απόλυτης βιομετρικής παρακολούθησης».

«O covid είναι αποφασιστικής σημασίας επειδή αυτός είναι που πείθει τους ανθρώπους να αποδεχθούν την νομιμοποίηση της απόλυτης βιομετρικής παρακολούθησης.


Αν θέλουμε να σταματήσουμε αυτή την επιδημία, δεν αρκεί απλώς να παρακολουθούμε τους ανθρώπους, πρέπει να παρακολουθούμε τι συμβαίνει κάτω απ’ το δέρμα τους.

Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι εταιρείες και κυβερνήσεις να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με το πού πηγαίνουμε, ποιους συναντάμε, ποιες ταινίες βλέπουμε.

Η επόμενη φάση είναι η παρακολούθηση να περάσει κάτω απ’ το δέρμα μας. Τώρα βλέπουμε συστήματα μαζικής παρακολούθησης να έχουν καθιερωθεί ακόμη και σε δημοκρατικές χώρες που παλαιότερα τα απέρριπταν!

Προηγουμένως, η παρακολούθηση ήταν κυρίως πάνω από το δέρμα. Τώρα πάει κάτω απ’ το δέρμα.

Οι κυβερνήσεις θέλουν να γνωρίζουν όχι μόνο πού πηγαίνουμε ή ποιον συναντάμε. Πάνω απ’ όλα θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει κάτω απ’ το δέρμα μας, ποια είναι η θερμοκρασία του σώματός μας, ποια είναι η αρτηριακή μας πίεση, ποια είναι η ιατρική μας κατάσταση».

Να σημειώσουμε ότι σε άλλες δηλώσεις του το ίδιο άτομο είχε πει πως πλέον θα είναι εφικτός και ο έλεγχος των σκέψεων.

«Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές. Είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν», δήλωσε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ΚGB και στο πώς παρακολουθούσε αυτή τους ανθρώπους, λέγοντας ότι «πλέον η τεχνολογία δίνει την ευκαιρία να ελέγχουν μέχρι και τις σκέψεις των ανθρώπων, ακόμα και τι θα ψηφίσουν, αν όχι τώρα σε 10 χρόνια θα είναι έτοιμη αυτή η τεχνολογία».

 

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε πει ότι η ελεύθερη βούληση τέλειωσε:

«Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή ή πνεύμα και ότι έχουν ελεύθερη βούληση και ότι κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα μου, συνεπώς οτιδήποτε επιλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ αυτό είναι η ελεύθερή μου βούληση, αυτό τελείωσε!

Η ελεύθερη βούληση τελείωσε. Τέρμα. Σήμερα διαθέτουμε την τεχνολογία για να χακάρουμε τα ανθρώπινα όντα σε μαζική κλίμακα. Ναι, τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα. Τα πάντα παρακολουθούνται. Σ’ αυτήν την περίοδο κρίσης, οφείλεις να ακολουθείς την επιστήμη», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.


Μάλιστα είχε αναφερθεί και στον κορωνοϊό και στο πώς επέστρεψε στην ελίτ να επιβάλλει μέτρα που ο κόσμος δεν θα δεχόταν υπό κανονικές συνθήκες.

«Λένε ότι ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις μια κρίση να πάει χαμένη, υπό φυσιολογικές συνθήκες ο κόσμος δεν θα συμφωνούσε με αυτό.

Οι άνθρωποι μπορεί σε 100 χρόνια να αναγνωρίσουν την πανδημία του κορωνοϊού ως τη στιγμή που ένα νέο καθεστώς πήρε τον έλεγχο. Ειδικά η παρακολούθηση μέσα στο ίδιο το σώμα η οποία θεωρώ ότι είναι ίσως η πιο σημαντική εξέλιξη του 21ου αιώνα, είναι αυτή η ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπινα όντα. Να πηγαίνουμε υποδόρια, να συλλέγουμε βιομετρικά δεδομένα, να τα αναλύουμε και να κατανοούμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ όσο καταλαβαίνουν αυτοί τους εαυτούς τους. Αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό γεγονός του 21ου αιώνα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top