0
Την ημέρα που ο πληθωρισμός «σκαρφάλωσε» στο 10,2% ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, έκανε επίθεση στους πολίτες που «τσακίζονται» από την ενεργειακή κρίση που η ίδια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (μαζί και με τις άλλες της ΕΕ) έφερε!

Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τα καλύτερα «όπλα» της (τους δημοσιογράφους) ετοιμάζει τους πολίτες για το «τσουνάμι» ακρίβειας που έρχεται και όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνιμο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μας πείσει ότι γι’ αυτό δεν φταίει η ίδια αλλά… οι «ανεύθυνοι πολίτες» που καταναλώνουν.

Έτσι ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας σήμερα το πρωί τις προτάσεις της Κομισιόν για ένα… lockdown χωρίς Covid-19, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τηλεργασία τρεις φορές την εβδομάδα, απαγόρευση μετακινήσεων με αυτοκίνητο τις Κυριακές και περιορισμού των αεροπορικών μεταφορών, είπε ότι η λύση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας… είναι να κόψουμε την κατανάλωση.

«Ένα πράγμα που είναι ακριβό το αντιμετωπίζεις με έναν τρόπο, μειώνοντας την κατανάλωση του», είπε ο Α.Πορτοσάλτε. Δηλαδή οι πολίτες να κόψουν το φαγητό (η τιμή όλων σχεδόν των τροφίμων έχει αυξηθεί), τις μετακινήσεις, το ρεύμα κτλ. Αυτή είναι η «λύση» που δόθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και φυσικά συμφώνησαν μαζί του οι υπόλοιποι παρουσιαστές της εκπομπής.

«Το κάνει κάθε λογικός άνθρωπος, αλλιώς να έχεις χρήματα κάνε αντίσταση και πλήρωνε. Είσαι εσύ και το πορτοφόλι σου. Πες όχι φον ντερ Λάιεν εγώ θα κυκλοφορώ κάθε μέρα», είπε ακόμη ο Α.Πορτοσάλτε.

«Όταν έχει πόλεμο, έχει πόλεμο, δεν ξέρω αν τα υπόγεια και τα τρόλια του ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουν», είπε επίσης, αναφερόμενος σε όσους αντιδρούν για την ακρίβεια.

Τέλος εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση στον Β.Πούτιν, τον οποίο χαρακτήρισε ειρωνικά «σούπερ αρχηγό του ξανθού γένους». 

«Ο λαϊκισμός στην Ελλάδα και η ανοησία έλεγε: Το βάζει ακριβά ο Πούτιν; Πλήρωνε ακριβά. 

Ο λαϊκιστής είναι ανόητος. Να ρωτήσουμε αυτό το γερόντιο (εννοεί τον Β.Πούτιν που έχει χάσει 13 στρατηγούς», ολοκλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top