0
Η λατρεία της Καρολίνας Καλύβα για τη γυμναστική είναι γνωστή ακόμα και στους ανθρώπους Survivor αλλά πλέον και σε όλη την Ελλάδα από όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην την δείτε να γυμνάζεται για να συντηρήσει αυτό το εντυπωσιακό σώμα που έχει χτίσει τόσα χρόνια.

Οι εντυπωσιακές ασκήσεις που κάνει σε συνδυασμό με τα κοντινά της κάμερας προκαλούν παραλήρημα τους θαυμαστές της οι οποίοι κάνουν ώρα για να τον απολαύσουν.

Σίγουρα δεν ξέρουμε αν γυμνάζουν και το σώμα τους κιόλας την ώρα που βλέπουν την Καρολίνα να κάνει όλα αυτά τα θαύματα,  αυτό που όμως είναι εξακριβωμένο εννοεί τα μάτια πηγαίνουν σαν τρελά αφού δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις από πάνω έως κάτω το εντυπωσιακό της σώμα.

Σίγουρα είναι μία από τις παρουσίες από μέσα από το survivor έγινε ιδιαίτερα γνωστή με την ίδια βέβαια να μη δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον εκτός από την γυμναστική για κάτι άλλο η οποία είναι η ζωή της.

Σίγουρα θα θέλαμε να είναι μία από τις παίκτριες που θα δούμε στο Νέο Survivor All Star αφού τα αθλητικά της προσόντα και η παρουσία της στους στίβους μάχης της Καραϊβικής απέδειξαν ότι είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει έως τώρα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αφήστε που έχει από τα αθλητικά της προσόντα στον Άγιο Δομίνικο είδαμε και τα σωματικά της προσόντα σε όλο του το μεγαλείο με το σκηνοθέτη στο survivor να γράφει τα καλύτερα πλάνα πού έχει τραβήξει ποτέ στη ζωή.

Βέβαια από τότε έχει περάσει ένας χρόνος  για αυτό και εμείς βρήκαμε μία από τις κορυφαίες φωτογραφίες της το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top