0
Με τους εκπροσώπους των ΗΠΑ Colonel Richard P. Carver και Jessica Danyo για θέματα μαχητικών αεροσκαφών F-35 συναντήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, στο γραφείο του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.


Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο ακόλουθος 'Αμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα Captain Michael E. Biery και ο Επικεφαλής του Office of Defense Cooperation Colonel Kelly MacDonald.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι διαδικασίες προμήθειας των F-35, το δυνητικό χρονοδιάγραμμα παραγωγής, παραδόσεων και εκπαίδευσης του ιπτάμενου και τεχνικού προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και το πλαίσιο υποστήριξης των μαχητικών αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων υποδομών και εγκαταστάσεων εξυπηρέτησής τους.


Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της στρατιωτικής συνεργασίας της Ελλάδος τόσο με τις ΗΠΑ, όσο και με άλλα κράτη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του F-35 τόσο διμερώς, όσο και σε διασυμμαχικό πλαίσιο, καθώς και έτερα θέματα υλοποίησης του προγράμματος ως προς την εγχώρια βιομηχανική συμμετοχή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top