0
«Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω» ισχυρίστηκε στις αρχές ο ντελιβεράς που τον περασμένο Φεβρουάριο συνεπλάκη με συνάδελφό του σε κατάστημα εστίασης  στη Βούλα .

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newpost φαίνεται καρέ καρέ πως έγινε η συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος  περιέγραψε πως ξεκίνησε ο καυγάς.


«Με τον παθόντα συνεργαζόμαστε στο ίδιο μαγαζί και δουλεύουμε  ως διανομείς φαγητού. Ο ιδιοκτήτης  του μαγαζιού έχει και άλλα δύο μαγαζιά Τις τελευταίες 3-4 ημέρες με πήρε από το ένα μαγαζί και με έβαλε  στο μαγαζί που δουλεύει και ο παθών. Από την πρώτη ημέρα που πήγα εκεί είχα την εντύπωση ότι του κακοφάνηκε που με είδε. Ο συγκεκριμένος είχε μια εριστική και κακή συμπεριφορά με τους υπόλοιπους διανομείς Είναι ο παλαιότερος και ασκεί στους άλλους μία ψυχολογική βία. Επιλέγει τις παραγγελίες και όποιος διαμαρτυρηθεί και έχει αντιρρήσεις  τον επιπλήττει και του ασκεί ψυχολογική βία. Με λίγα λόγια το παίζει παλιός και για το λόγο αυτό θέλει να κάνει το κουμάντο. Επίσης αποφεύγει τις μακρινές παραγγελίες. Εκείνη την ημέρα μπήκα  στο μαγαζί μετά από μία παραγγελία που είχα πάει. Η κοπέλα στο ταμείο μου έδωσε 2 παραγγελίες και περιμένοντας να μου ετοιμάσει τη δεύτερη παραγγελία μπήκε στο μαγαζί ο παθών και παρενέβη στην κοπέλα και της υπέδειξε ποιες παραγγελίες θα πάρω εγώ. Δεν του απηύθυνα το λόγο και είπα στην κοπέλα να μου δώσει τις παραγγελίες που είχα αρχικά. Εκεί επενέβη και πάλι μπαίνοντας πιο απειλητικά στη συζήτηση και ανεβάζοντας τους τόνους λέγοντας επί λέξη «σαν αφεντικό»

«Όχι δεν θα πάρει αυτές τις  παραγγελίες θα πάρει αυτές που θα σου πω εγώ Σημειώνω ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παρεμβαίνει στις παραγγελίες. Ανέβασε λοιπόν τους τόνους σαν αφεντικό και με μία υποτιμητική χειρονομία άπλωσε το δεξί του χέρι με παραμέρισε -έσπρωξε προς τα δεξιά και έτσι γιγαντόσωμος που είναι ήρθε και κόλλησε το σώμα του πρόσωπο με πρόσωπο επάνω μου με σκοπό  να με εκφοβίσει και να μου επιδείξει τις σωματικές του αρετές.

«Είχε σκοπό να με ταπεινώσει»


Ο κατηγορουμένος συνεχίζει την περιγραφή του για το περιστατικό:

«Πέρα από το γεγονός ότι η συμπεριφορά του είχε σκοπό να με ταπεινώσει και μάλιστα μπροστά σε όλο τον κόσμο με άλλα λόγια ήθελε με τη σωματική του διάπλαση να μου επιβληθεί ότι θα με χτυπούσε ή με το κεφάλι του (κουτουλιά )  ή με τα χέρια του Αισθανόμενος μία τρομερή απειλή τον απομάκρυνα με τα χέρια μου σε απόσταση ασφαλείας».

Τότε άρχιζε να με βρίζει «θα σε γ…. ρε μ….» και διαπίστωσα ότι ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί. Τότε με χτύπησε με το δεξί του χέρι γροθιά  την οποία κατάφερα και την απέφυγα ακολούθησαν άλλες δύο γροθιές  που κατάφερα και απέφυγα και τότε πιαστήκαμε σώμα με σώμα»

«Ο καυγάς ήταν άσχημος και όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος  στην προσπάθειά του να αμυνθεί άρπαξε ένα μαχαίρι  στην προσπάθεια του να αμυνθεί. Τελικά τους χώρισαν οι συνάδελφοί τους». 


Τι κατέθεσε το θύμα
 
Στις αρχές κατέθεσε και το θύμα:  «Με τον τρόπο που μου επιτέθηκε και με τη χρήση μαχαιριού που έκανε πιστεύω ότι ήθελε να μου προκαλέσει τραύματα σε ευαίσθητα σημεία του σώματός μου όπως η κοιλιά και ο λαιμός Εάν τα είχε καταφέρει πιστεύω  ότι και θα μπορούσε  και να με είχε σκοτώσει. Ήταν σε κατάσταση αμόκ θα έλεγα»

O κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο δικηγόρος  του κατηγορουμένου  Στάθης Μητσοκάλης δήλωσε:  

«Ο εντολέας μου παρασύρθηκε στην αδικαιολόγητη πράξη του από δικαιολογημένη αγανάκτηση. Η αντίδρασή του υπήρξε υπερβολική κι επικίνδυνη αλλά η πρόθεσή του δεν ήταν να σκοτώσει».



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top