0
Για τα δικά του ευρήματα, που έχουν να κάνουν με τον θάνατο της Μαλένας τον οποίο και είχε χαρακτηρίσει αδιευκρίνιστο μίλησε ο Σωκράτης Τσαντίρης.

Ο ιατροδικαστής μίλησε στο Mega για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αλλά και τα δικά του ευρήματα μετά την εξέτασή του.


Αναφερόμενος στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, σημείωσε πως σε αυτή αναγράφεται πως το κορίτσι κατέληξε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη οι γονείς του παιδιιού, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είχαν καταθέσει μήνυση, με τον κ. Τσαντίρη να μεσολαβεί στη συνέχεια και να πραγματοποιεί νέα έρευνα.

Ο ιατροδικαστής με τη σειρά του απέκλεισε το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την εξέταση μιας και μεσολάβησε και ο θάνατος της Ίριδας.

Ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στην Τζωρτζίνα. Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε επίσης πως είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο και οφείλεται σε άλλα αίτια, προτείνοντας να εξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχουν διασωθεί υλικά της Μαλένας, υλικά σπλάχνων και ιστών και εκτίμησε πως η εκ νέου έρευνα των ιατροδικαστών θα βγάλει ένα αποτέλεσμα που δεν θα βασίζεται μόνο στην κρίση τους, αλλά μετά από επανεξέταση αυτού του υλικού και αυτό «θα μας οδηγήσει εφόσον μιλάμε για εγκληματική πράξη, σε ένα θετικό εύρημα για να είμαστε σαφείς».

Aναφορικά με τη νευρολογική εκτίμηση για την Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής επισήμανε πως στις παρενέργειες της κεταμίνης είναι η ταχυκαρδία, οι σπασμοί, «κάνει και έναν διαχωρισμό, κάνει κάποια ψυχιατρικά συμπτώματα, μέσα στα οποία μπορεί να είναι οι εφιάλτες».

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top