0
Αυτό είναι το ελληνικό υποβρύχιο που αναδύθηκε ξαφνικά στην Κρήτη για έναν απίστευτο λόγο.

Πρόκειται, σύμφωνα με το parakritika.gr, για το υποβρύχιο «Πόντος» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου μέλος του πληρώματός του να παραστεί σε κηδεία στενού συγγενικού του προσώπου.

Το Υ/Β ΠΟΝΤΟΣ (S-119) είναι το τελευταίο κλάσης 209 (1200), από τα Υποβρύχια τύπου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

Κυβερνήτης του από τις 4 Οκτωβρίου 2018 είναι ο πλωτάρχης Π. Βενιέρης.

Ο κυβερνήτης, πήρε την απόφαση να αναδυθεί το υποβρύχιο στην Παλαιόχωρα και να δοθεί άδεια στο μέλος του πληρώματος να είναι παρών στην κηδεία στενού του συγγενικού προσώπου.

Μάλιστα, πλοίο του Λιμενικού έσπευσε για να βγάλει το μέλος του πληρώματος στην ακτή.

Την ίδια ώρα μία περίεργη δραστηριότητα ανατολικά των ακτών της Κρήτης παρατηρείται από δύο ρωσικά πολεμικά πλοία και ένα ρωσικό πετρελαιοηλεκτρικό υποβρύχιο.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Avia.pro, πρόκειται για το μικρό πυραυλικό πλοίο Orekhovo-Zuyevo, ένα πετρελαιοηλεκτρικό υποβρύχιο αγνώστου τύπου και ένα πλωτό συνεργείο PM-82.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις δορυφορικές εικόνες που ελήφθησαν από τους συντάκτες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Avia.pro, καθώς και πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τους κατοίκους του ελληνικού νησιού της Κρήτης, ρωσικά πλοία και ένα υποβρύχιο βρίσκονται κοντά στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας – μπορούν να παρατηρηθούν τα πλοία ακόμα και με γυμνό μάτι», σημειώνεται.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top