0
Ακόμα μια επαφή με Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο αποκαλύπτεται ότι είχε το αμερικανικό Ναυτικό.

Συγκεκριμένα το αεροπλανοφόρο USS Kearsafe του  Ναυτικού των ΗΠΑ φέρεται να είχε μια συνάντηση με UFO το οποίο έμοιαζε «με δύο μπάλες φωτιάς μεγέθους αυτοκινήτου», τον Οκτώβριο του 2021.

Ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Dave C. Beaty αποκάλυψε την αναφερόμενη θέαση που συνέβη για αρκετές νύχτες, όταν τουλάχιστον δύο αντικείμενα κρύβονταν κοντά στο πολεμικό πλοίο, ενώ αυτό βρισκόταν σε εκπαιδευτική άσκηση στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ.

Ο Beaty επικοινώνησε με έναν συνταξιούχο, πλέον, αξιωματικό των Αμερικανών Πεζοναυτών, ο οποίος περιέγραψε τα φαινόμενα ως περίεργες «μπάλες φωτός», που ακολουθούσαν το πλοίο για περίπου μισό μίλι και 200 ​​πόδια πάνω από τον ωκεανό. Το περιστατικό καταγράφηκε και από το πλήρωμα του πλοίου.

Προφανώς, οι πεζοναύτες στο σκάφος θεώρησαν ότι τα άγνωστα αντικείμενα σχετίζονταν με μια αιφνιδιαστική εκπαιδευτική άσκηση για τα νέα όπλα αντι-drone. Ωστόσο, ανακάλυψαν πολύ γρήγορα ότι αυτά τα συστήματα τα οποία χρησιμοποίησαν για να καταρρίψουν τα αντικείμενα, δεν τα επηρέασαν καθόλου και αυτά συνέχισαν με ελιγμούς να ακολουθούν το πλοίο.

Ο κυβερνήτης του USS Kearsage επικοινώνησε με τη βάση του και ρώτησε για την ταυτότητα των αντικειμένων, για να πάρει την απάντηση ότι αυτά «δεν ήταν δικά μας». Ο σκηνοθέτης προσπαθεί τώρα να αποκαλύψει τι συνέβη.

Έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για τα UFO

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2021 από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αναφέρει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μπορεί να εξηγήσει τις 143 από τις 144 περιπτώσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων που αναφέρθηκαν από στρατιωτικά αεροπλάνα.

Η έκθεση, που είχε σκοπό να ρίξει φως στο μυστήριο αυτών των δεκάδων ιπτάμενων αντικειμένων που εντοπίστηκαν από το 2004 έως το 2021, ανέφερε ότι δεν είχε επαρκή δεδομένα για να περιλάβει αυτές τις περιπτώσεις -εκτός από μία σε μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Το Κογκρέσο ζήτησε την έκθεση αφού ο αμερικανικός στρατός ανέφερε πολλές περιπτώσεις αντικειμένων που φαίνονται να κινούνται ακανόνιστα στον ουρανό.

Στη συνέχεια, το Πεντάγωνο δημιούργησε την «Task Force Unidentified Aerial Phenomena» τον Αύγουστο του 2020 για να εξετάσει τις αναφορές.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μάλιστα είχε μιλήσει για την ύπαρξη UFO και εξωγήινης ζωής σε μια συνέντευξη στο CBS τον Μάιο του 2021.

«Όσον αφορά στους εξωγήινους, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σου πω στον αέρα», είχε πει ο Ομπάμα χαμογελώντας.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα το αξίωμά μου, είπα: «Εντάξει, υπάρχει κάποιο εργαστήριο κάπου όπου κρατάμε τα εξωγήινα δείγματα και τα διαστημόπλοια;» Και έκανα λίγη έρευνα και η απάντηση ήταν όχι»…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top