0
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, μέσα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας, τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Σύμφωνα με το Mega τρεις από τις σφαίρες των εκτελεστών βρήκαν τον «θείο Τζο» στο κεφάλι. Ακόμη ο Γιάννης Σκαφτούρος δέχθηκε άλλες δέκα σφαίρες σε όλο του το σώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτελεστές του ήθελαν να είναι σίγουροι όταν θα έφευγαν από το σημείο ότι ο «θείος Τζο»  θα ήταν σίγουρα νεκρός. Στο μεταξύ οι μέχρι τώρα  έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών δείχνουν ότι πιθανότατα οι δράστες να έφυγαν είτε προς τα Μέγαρα είτε προς το Θριάσιο.

Την ίδια ώρα οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που χρειάζονται έτσι ώστε να φανεί ποια ήταν η διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές του Σκαφτούρου αλλά και ποιοι ήταν οι συνεργοί που τους βοήθησαν όταν χάλασε η κλεμμένη μηχανή αλλά και το αγροτικό όχημα που πήραν δια της βίας. 

Μετέφεραν τα καλάσνικοφ μέσα σε σάκους

Σημειώνεται πως ο Alpha κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων παρουσίασε ντοκουμέντα με τους εκτελεστές του «θείου Τζο». Οι εικόνες καταγράφηκαν πέντε λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Γιάννη Σκαφτούρο μέσα στην αυλή του εξοχικού του, κοντά στα Δερβενοχώρια. Οι δράστες επιβαίνουν σε μηχανή, η οποία ακολουθεί μία άλλη μηχανή και ένα αυτοκίνητο.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top