0
Από την κορυφή στο χώρο της υποκριτικής ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στη φυλακή Τρίπολης κι από εκεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Η δίκη του ηθοποιού αναμένεται να συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του συνηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να δώσει το παρών.

«Σκαλίζοντας» το παρελθόν του Πέτρου Φιλιππίδη και τις δημόσιες εμφανίσεις που έκανε στα κανάλια, στο παρακάτω βίντεο βλέπετε καρέ-καρέ μία άκομψη και προκλητική κίνηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Σε μία από τις παλιές εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να τον βάλει νωρίτερα στην παρέα για να πει τη γνώμη του για την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος, στο Μουντιάλ, στη Βραζιλία.

«Θα καθίσω όπως εσύ σε μια εκπομπή», της είπε ο ηθοποιός κάνοντας αναφορά στην στάση σώματος που διατηρούσε ενίοτε η παρουσιάστρια. Εκείνη γέλασε και του εξήγησε πως όταν κουράζεται, στέκεται έτσι με τον Πέτρο Φιλιππίδη να της λέει: «έλα να σε ακουμπήσω λίγο».

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top