0
Σαν μια άλλη… «Catwoman» που πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα, μια 24χρονη από το Μαρόκο θέλησε να ξεφύγει από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. 

Λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε διαρρήξει διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα αρπάζοντας έναν φορητό υπολογιστή, ρούχα, κοσμήματα αλλά και μια αναπνευστική συσκευή ηλικιωμένης τα οποία είχε πετάξει στον φωταγωγό. 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα κλήθηκαν να διερευνήσουν την καταγγελία μιας κατοίκου για κλοπή σε διαμέρισμα. Όταν έφτασαν στην οδό Φερών οι ένοικοι των πολυκατοικιών τους ενημέρωσαν ότι η εισβολή είχε γίνει μέσω του φωταγωγού. 

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν τους ορόφους και διαπίστωσαν ότι η νεαρή είχε προσπαθήσει να διαφύγει από ταράτσα σε ταράτσα. Η νεαρή θέλησε να κρυφτεί σε ένα μπαλκόνι αλλά ένας κάτοικος την είδε και ενημέρωσε τον αστυνομικό της ομάδας Ζήτα. 

«Μόλις μας αντιλήφθηκε η γυναίκα εξήλθε του μπαλκονιού με σκοπό να πηδήξει στο κενό. Αμέσως προσπάθησα να κατέβω από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου ώστε να την εμποδίσω. Κατά την προσπάθεια μου έσπασε το μάρμαρο από το περβάζι του 5ου ορόφου με αποτέλεσμα την άσχημη πτώση μου πλην όμως με ταχύτατες κινήσεις κατάφερα να αρπάξω την γυναίκα και να την τραβήξω στο εσωτερικό του μπαλκονιού. Με την συνδρομή και του συναδέλφου μου δεσμεύσαμε το άτομο», περιγράφει αστυνομικός της ομάδας. 

Τελικά η νεαρή «Catwoman» όπως αποδείχτηκε ήταν μετρ και στις αποδράσεις. Όπως διαπιστώθηκε, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποδράσει κατά την μεταγωγή της ενώ και μετά τη σύλληψη της το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να διαφύγει ενώ βρισκόταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί την εντόπισαν. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top