0
Το μακρινό 1993, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους «Νοέμβριος» του περιοδικού Max και δίνει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο Έφη Αλεβίζου. Παρακάτω ορισμένα αποσπάσματα από τα όσα αποκάλυψε και ύστερα περνάς στην gallery.

Σας έχει τραβήξει ο φίλος σας Polaroid σε ιδιωτικές στιγμές;

Α, τέτοια δεν έχει. Τα φοβάμαι αυτά. Ίσως να το κάνω με τον μέλλοντα σύζυγό μου. Εκεί, ίσως να έχω εμπιστοσύνη. Όχι ότι δεν μου αρέσει η ιδέα ή δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο. Γιατί να έχω εκθέσει τον εαυτό μου; Όπως δεν ήξερα πριν από τέσσερα χρόνια ότι σήμερα θα είμαι ψιλογνωστή. Μπορεί να είχα κάνει κάτι και σήμερα να τράβαγα τα μαλλιά μου.

Αν σας πρότεινε κάποια παράταξη να κατεβείτε μαζί της στις εκλογές, θα το κάνατε;

Δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με τα πολιτικά. Ούτε για πλάκα. Άσε που είμαι τελείως εκτός θέματος μ’ αυτά. Μόνο τους αρχηγούς των κομμάτων γνωρίζω.

Οι one night stand απιστίες πιστεύετε ότι είναι τονωτικές ενέσεις μιας μακροχρόνιας σχέσης;

Φοβάμαι ότι αν μία φορά ξεφύγει κανείς και κάνει μια αλλαγή, αποκλείεται να μην του μείνει κουσούρι και το κάνει συνέχεια. Γιατί μια δεν θα τον πιάσει ο άλλος, δυο δεν θα τον πιάσει, τρεις και την κακιά του ώρα. Θα τον τσακώσει.







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top