0
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Το μικρό κορίτσι ήταν το τελευταίο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού κοριτσιού αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε στο «Live news» σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.


Σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη.

Πρόκειται για ουσία που χορηγείται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ανθρώπων για ναρκώσεις στα χειρουργεία ή σε ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι. Μάλιστα, σε μεγάλες ποσότητες χρησιμοποιείται και ως αναισθητικό ζώων.
Το ερώτημα που γεννάται είναι πώς βρέθηκε αυτή η ουσία στον οργανισμό του κοριτσιού. Η Τζωρτζίνα δε θα μπορούσε να τη λάβει από το ιατρικό προσωπικό αφού δεν προβλεπόταν από την αγωγή που λάμβανε.

Με βάση το ρεπορτάζ, η ποσότητα αν είναι σε μεγάλη δόση προκαλεί σύγχυση, επιληπτικές κρίσεις έως και θάνατο. Ο θάνατος μπορεί να επέλθει ακόμη και σε 15-20 λεπτά.

Οι ερευνητές της υπόθεσης πλέον καλούνται να βρουν ποιος και γιατί προμηθεύτηκε τη συγκεκριμένη ουσία, εάν χορηγήθηκε από γιατρό η νοσηλευτικό προσωπικό η κάποιον τρίτο.  Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, οι Αρχές έχουν τρία πρόσωπα στο κάδρο για την πολύκροτη υπόθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top