0
H Γαλλία ματαίωσε την «ανθρωπιστική επιχείρηση» στην Μαριούπολη η οποία θα έμπλεκε απ’ευθείας την Ελλάδα σε πόλεμο με την Ρωσία και μάλιστα των Ελλήνων τους Τούρκους! Εξασφαλισμένο μακελειό, δηλαδή!

Πριν από λίγο ο Γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν παραδέχθηκε το αυτονόητο, ότι είναι «Αδύνατη σε αυτό το στάδιο είναι μια ανθρωπιστική επιχείρηση στη Μαριούπολη», η οποία έτσι ή αλλιώς εορτάζει την απελευθέρωσή της από τους νεοναζί.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι «Οι ουκρανικές δυνάμεις θα πρέπει να παραδοθούν σε όλη την Ουκρανία ώστε να υπάρξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι».

«Για να βρεθεί μια λύση για τη δύσκολη ανθρωπιστική κατάσταση σε αυτήν την πόλη, οι Ουκρανοί εθνικιστές μαχητές πρέπει να σταματήσουν την αντίσταση και να καταθέσουν τα όπλα» ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν.

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν επίσης την κατάσταση στην Ουκρανία, τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες που διεξήχθησαν νωρίτερα σήμερα στην Κωνσταντινούπολη αλλά και την απόφαση της Ρωσίας να απαιτήσει να πληρώνεται σε ρούβλια για το αέριο με το οποίο εφοδιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σημειώνεται ότι Ε.Μακρόν και Κ.Μητσοτάκης είχαν έλθει σε πολιτική συμφωνία για την επιχείρηση αποστολής αεροναυτικών δυνάμεων στην Ουκρανία!

Ο Εμανουέλ Μακρόν ανήμερα της 25ης Μαρτίου ανακοίνωσε κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας – Γαλλίας για «εκκένωση αμάχων για όλους όσοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη» κάτι που θα σήμαινε επιχειρήσεις κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από την στιγμή που δεν υπάρχει η συναίνεση της Ρωσίας.

O Πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε πως το σχέδιό του για την οργάνωση της εκκένωσης της Μαριούπολης συζητήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης και έγινε σε συνεργασία με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Η δική μας ομάδα συντονίζει» δήλωσε ο Μακρόν, προσθέτοντας ότι αναζητά «περισσότερα μέρη για να συμμετάσχουν σε αυτή την επιχείρηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί «τις επόμενες ημέρες». Μέχρι στιγμής, όπως είπε, σε αυτή θα συμμετάσχουν η Ελλάδα και η Τουρκία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top