0
Με κραυγές και επίθεση προς τους δημοσιογράφους προσπάθησε να απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την ακραία ακρίβεια που έχει «τσακίσει» τους Έλληνες. 

Ο Α.Γεωργιάδης φώναξε «η μιζέρια βλάπτει την Ελλάδα, όχι άλλη μιζέρια» σε ερώτηση για το τι πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση για την ακρίβεια και συνέχισε με ειρωνείες και κραυγές. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τις ερωτήσεις για την έκρηξη τιμών και για τους λογαριασμούς ρεύματος που φέρνουν σοκ στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, προσπάθησε να εμφανιστεί ως large υπουργός στην προσπάθειά του να κρύψει τον πανικό του. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πανικόβλητος μετά και τις σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχθηκε στην Καστοριά, επέλεξε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα μιλώντας ως δήθεν οικονομικός αναλυτής και αναφέροντας ότι ο πληθωρισμός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα οπότε η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίθεση που έκανε στη δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε εάν είναι μίζεροι οι πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος που έχουν σε πολλές περιπτώσεις τριπλασιαστεί. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «Σταματήστε κυρία μου την κλάψα, βλάπτετε την Ελλάδα» και «Ας αφήσουμε τα ψόφια, παντού έχει πληθωρισμό», επιβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να επιτίθεται ανοίκεια κατά κάθε δημοσιογράφου που κάνει ερωτήσεις που δεν είναι στη γραμμή Μαξίμου.

Στη συνέχεια βέβαια υποστήριξε ότι «με έχουν ψηφίσει 70.000 άτομα» και με ειρωνείες και γέλια.

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top