0
Στην ομολογία ότι παίρνουν μέτρα χωρίς να έχουν κανένα δεδομένο προχώρησε η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακριβώς που βρισκόμαστε, αφενός γιατί δεν έχουμε πραγματικά δεδομένα για το πόσοι νοσούν, αφετέρου παίρνουμε μέτρα τα οποία είναι σπασμωδικά υπέρ του εμβολιασμού χωρίς να έχουμε αποδείξεις ότι για την Όμικρον 1 και Όμικρον 2 ο εμβολιασμός είναι τόσο αποδοτικός, όσο ήταν και τις προηγούμενες μεταλλάξεις και δεν ξέρουμε πώς θα κινηθεί ο κορωνοϊός» και πρόσθεσε «αν δεν υπάρξει καινούργια μετάλλαξη στους επόμενες 2-3 μήνες θα υποχωρήσει, χωρίς να ξέρουμε με ποιο κόστος».Εν ολίγοις η Α.Λινού ομολόγησε ότι κάνουν πειράματα στου κασίδη το κεφάλι! 

Σύμφωνα με υπολογισμούς που κάνουν στην Αμερική- που η Αμερική μοιάζει πολύ με την Ελλάδα- για τον αριθμό των θανάτων υπολογίζουν ότι μπορεί να έχουμε στην καλή περίπτωση ακόμα 2 με 3 χιλιάδες θανάτους λόγω της Όμικρον και στη χειρότερη περίπτωση 8 με 10 χιλιάδες.

Η κ. Λινού εξήγησε πως «το κύριο λάθος είναι ότι δεν συνειδοτοποιούμε πως μεταφέρεται με αεροζόλς και επομένως πρέπει να αποφύγουμε τον συνωστισμό και αποφυγή κλειστών χώρων».

Για την σταδιακή άρση των μέτρων, όπως η είσοδος ταξιδιωτών στην χώρα χωρίς τεστ, η κ. Λινού είπε «ότι δεν ωφελεί, διότι το πιστοποιητικό δεν είναι πάντα ακριβές, οι συνθήκες αλλάζουν από μέρα σε μέρα και οι πληροφορίες που έχουμε τώρα μας φέρνουν πίσω στην ανάγκη προστασίας για να μειώσουμε τα κρούσματα».

Μία μελέτη που συγκρίνει τον αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο στην Ιαπωνία και την Αμερική δείχνει ότι η Αμερική έχει 20 φορές περισσότερους θανάτους όχι γιατί δεν έχουν εξαιρετική ιατρική, αλλά γιατί δεν πείστηκε ο πληθυσμός στην τήρηση μέτρων για να μην νοσήσουν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top