0
Η Αννίτα Πάνια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως η πιο ανατρεπτική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης...

Η ξανθιά παρουσιάστρια με τις επικές αντιδράσεις απέναντι στους τηλεθεατές, είναι από τις λίγες ωστόσο της μικρής οθόνης που έχει το πλέον φανατικό και πιστό κοινό, το οποίο την ακολουθεί σε κάθε τηλεοπτικό βήμα της, σε ότι κι αν κάνει με ότι κι αν καταπιάνεται…

Στα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας της, έχει κάνει και τις εκπλήξεις της, χωρίς ωστόσο να παρεκκλίνει από αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά…να επικοινωνεί με τους τηλεθεατές της..

Αν και μάλλον θα πρέπει να τους απογοήτευσε τελευταία με την τηλεοπτική μεταστροφή της σε πιο «σοβαρά» θέματα, όπως είναι οι συνεντεύξεις, οι οποίες όμως εξακολουθούν να μην ακολουθούν την “πεπατημένη” και να είναι ανατρεπτικές….

Δεν έχει δώσει ιδιαίτερη τροφή για σχόλια με αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, αλλά στο ξεκίνημά της, η νεαρή ξανθιά και όμορφη παρουσιάστρια «έπαιξε» το επικοινωνιακό παιχνίδι, χαρίζοντάς μας μερικές καυτές πόζες της, από τα πρώτα τηλεοπτικά βήματά της,…

Η πρώτη άγνωστη καυτή φωτογραφία της Αννίτας:


Και η 2η, όταν η παρουσιάστρια έδειχνε ότι διέθετε και καλλίγραμμο κορμί και δεν ήταν τυχαία η πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις των τηλεθεατών:


Τη στροφή ωστόσο στην τηλεοπτική καριέρα της την είχε προαναγγείλει όταν απαντώντας σε ερώτηση πριν λίγους μήνες για τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης εκπομπής της αλλά και την τοποθέτηση προϊόντων, που περιελάμβανε είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος. 
Θα ήθελα, αν συνέχιζα αυτή τη συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και με πιο πολλή αγάπη προς τον τηλεθεατή. 
Επειδή ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση, σέβομαι τις σχέσεις τις επιχειρηματικές, αλλά θεωρώ ότι όλο αυτό είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή. 
Με αποτέλεσμα να έχω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ, και αυτό εννοείται με ενοχλεί. Αυτήν την εκπομπή, με τόση εμπορική τοποθέτηση, αν κατάφερνε κανείς να την παρακολουθήσει όλη -4 ώρες- σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα είχε κάποιο πρόβλημα. Άρα φαίνεται ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα καλά στο μυαλό τους. Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να αλλάξει η δομή της εκπομπής».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top