0
Στη φάκα της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ο delivery των βορείων προαστίων με το SUV και την πλούσια ατζέντα πελατών.

Ο 31χρονος Αλβανός, με έδρα τη Λυκόβρυση, εφοδιαζόταν με κοκαΐνη αρίστης ποιότητας και είχε αναπτύξει ένα δίκτυο διανομής που ξεκινούσε από την Κηφισιά και έφθανε μέχρι τη Νέα Ιωνία. Μάλιστα, ήταν τόσο προσεκτικός στις κινήσεις του που οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από μια εβδομάδα φυσικής παρακολούθησης του δρομολογίου του λευκού SUV αποφάσισαν το απόγευμα της 23ης Φεβρουαρίου να κάνουν έφοδο και να τον βάλουν στο χέρι δίνοντας τέλος στη δράση του.

Μια πληροφορία ήταν αυτή που έφθασε στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και έδινε τον 31χρονο ντήλερ, ήταν αυτή που κρίθηκε αξιόπιστη και σήμανε την έναρξη των ερευνών.

Το «βαθύ λαρύγγι» τους είπε ότι ο συγκεκριμένος ο οποίος έχει απασχολήσει και το 2018 για υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακινεί ποσότητες κοκαΐνης στην περιοχή των βορείων προαστίων σπρώχνοντας τη «λευκή κυρία» στα πλούσια «ρουθούνια» της Κηφισιάς και της Εκάλης.

Αμέσως εντοπίστηκε, τέθηκε υπό παρακολούθηση και όταν κατάφεραν να «δέσουν» την εγκληματική του δράση αποφάσισαν να κάνουν έφοδο στην οικία του στη Λυκόβρυση. Ειδικότερα, κατελήφθη εντός της οικίας του, να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση, συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης βάρους 470 γραμμαρίων και αξίας περίπου 33.000 ευρώ ενώ κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 1.880 ευρώ και το επιχειρησιακό SUV μάρκας TIGUAN.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top