0
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. 

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση, η δικογραφία για την υπόθεση ανατίθεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr,  οι γονείς των παιδιών ζητούν απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τα τρία αγγελούδια τους, την Μαλένα, την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα. Η απόφαση να ανατεθεί η έρευνα στο Ανθρωποκτονιών της Αθήνας έρχεται μια μέρα αφού διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να δοθούν απαντήσεις στα αίτια της τριπλής τραγωδίας που έχει συγκλονίσει την Πάτρα. 

Πηγές της εισαγγελίας, μετά την έρευνα που διατάχθηκε, ανέφεραν πως η κοινή λογική αδυνατεί να κατανοήσει πως και στις τρεις υποθέσεις των θανάτων των τριών μικρών παιδιών, δεν υπάρχουν απαντήσεις. «Οι απαντήσεις υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν». Ίσως γι’ αυτό αποφασίστηκε η δικογραφία να ανατεθεί στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Οι γονείς των τριών μικρών κοριτσιών, από την πλευρά τους, ο Μανώλης Δασκαλάκης και Σωτηρία Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου τους, Δημήτρης Καράμπελας, ζήτησαν «να σταματήσει εφεξής η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών και ανακριβειών σχετικά με την υπόθεση, οι οποίες ουδέν εισφέρουν σε ένα τόσο ευαίσθητο και τραγικό θέμα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top