0
Μια νέα διάσταση στον θρύλο των "Αγγέλων της Μονς" που έσωσαν τις ζωές Βρετανών στρατιωτών στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο έρχεται να δώσει το βιβλίο του Nigel Watson "UFOs of the First World War" .

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται πως θα μπορούσε να είναι εξωγήινος επισκέπτης. Ένας ιπτάμενος δίσκος με αποστολή να αλλάξει το μέλλον. 

Οι Άγγελοι της Μονς περιγράφονταν ως ο Άγιος Γεώργιος, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, άγγελοι ή πλήθος αγγελικών πολεμιστών που απέτρεψαν την προώθηση των Γερμανών στη Μάχη της Μονς το 1914 από την Evening Standard.

Η ιστορία γρήγορα μετατράπηκε σε μύθο από τους ίδιους τους στρατιώτες και αναφέρθηκε ως απόδειξη ότι ο Θεός ήταν με τη βρετανική πλευρά.

Πολλοί λάτρεις των UFO, σύμφωνα με το νέο βιβλίο, πιστεύουν ότι οι Άγγελοι ήταν ένας εξωγήινος επισκέπτης που πήρε μια μορφή που θα ήταν αναγνωρίσιμη από τους εξαντλημένους Βρετανούς στρατιώτες. 

Η μάχη ήταν μια από τις πρώτες που οι Βρετανοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους Γερμανούς και παρά την υποχώρηση χάθηκαν μόνο 1.600 ζωές.

"Το αίνιγμα των UFO ήταν άγνωστο κατά τις συγκρούσεις του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με αποτέλεσμα τα στρατεύματα να αποδίδουν το περιστατικό πιστεύοντας ότι ήταν σημάδι από τον Θεό.

Το φαινόμενο έχει πάρει πολλές μορφές σε όλη την ιστορία. Σε περιόδου στρες, ο φόβος και ο πιθανός επικείμενος θάνατος βρίσκει παρηγοριά σε κάτι με το οποίο μπορεί να συνδεθεί", σημειώνει ο ειδικός επί θεμάτων UFO Kevin Goodman.

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει διαμάχη γύρω από τον θρύλο. Οι εκδοχές πολλές. Μύθος, παραισθήσεις από το άγχος και την εξάντληση, φαντάσματα, άγγελοι ή ακόμα και UFO που πήραν μορφή σύμφωνη με τις προσδοκίες των μαρτύρων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top