0
Σκοτώθηκε ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, οδηγώντας μια Ferrari στη λεωφόρο Καραμανλή 175, στα Πηγαδάκια Βούλας, όταν το όχημά του έπεσε επάνω σε ένα δένδρο, περίπου 400 μέτρα στην ευθεία από το σημείο όπου είχε σκοτωθεί με τον ίδιο τρόπο ο traper Mad Clip στις 2 Σεπτεμβρίου με την Porsche του.

Μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Πρόκειται για μια τραγωδία με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες που αυτές οδήγησαν στον θάνατο του Mad Clip πριν από τέσσερις μήνες σχεδόν στο ίδιο σημείο: Η Ferrari του Τζώρτζη ξέφυγε από πορεία της και «καρφώθηκε» στις λεύκες της νησίδας που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Καραμανλή, περίπου 400 μέτρα μετά από το σημείο που είχε «καρφωθεί» σε μια άλλη λεύκα, ο Mad Clip με την Porsche του.

Η μοναδική διαφορά στα δυστυχήματα είναι στη συμπεριφορά των δύο αυτοκινήτων μετά τη σφοδρή πρόσκρουση: Η Porsche σχεδόν είχε κοπεί «στα δύο» ενώ η Ferrari απανθρακώθηκε ολοκληρωτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.  

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Ο άτυχος 45χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών, ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο, ενώ έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι “The Wall” το 2003. 




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top