0
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. 

H 24χρονη κοπέλα βρήκε την ψυχική δύναμη να δείξει το πρόσωπό της και να κοιτάξει κατάματα τους βιαστές της, βροντοφωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να τους φοβηθεί. Άλλωστε αυτοί είναι που πρέπει να φοβούνται, εφόσον την έχουν βιάσει…

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε τηλεοπτικός σταθμός, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Πρόκειται για ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη οι βιαστές

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αφού εφόσον τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Η δίωξη που είχε ασκηθεί αρχικά ήταν συνεύρεση χωρίς συναίνεση, ένα αδίκημα το οποίο έχει ποινή έως δέκα χρόνια φυλάκισης, ωστόσο με το νέο ποινικό κώδικα ο βιασμός μπορεί να επιφέρει και ισόβια κάθειρξη στους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα αποκάλυψε ότι θυμάται και δεύτερο πρόσωπο να συμμετείχε στην αποτρόπαια πράξη εις βάρος της. Ενώ θυμάται να υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο, ωστόσο δεν βρίσκεται σε θέση να τον αναγνωρίσει αυτή τη στιγμή.


Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Ειδικότερα η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο. Με το δεδομένο των τοξικολογικών εξετάσεων τόσο ο 27χρονος θα κληθεί ξανά να καταθέσει όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.

Την ίδια στιγμή τα νέα δεδομένα φωτίζουν και την παράλληλη έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας. Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του  27χρονου επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αφού παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, με την θέλησή της. Χθες η 24χρονη αναγνώρισε ακόμα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στον βιασμό της. Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχε ακόμη και ο αδελφός του, Ευαγόρας Λεβέντης, ο οποίος δεν έχει κληθεί προς το παρόν να καταθέσει.

Περίεργος είναι και ο ρόλος ενός περιπολικού που σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν στον «τόπο του εγκλήματος» το βράδυ του πάρτι. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες  μαρτυρίες κάποια γυναίκα που παρευρισκόταν στο πάρτι,  είπε πως θα «καθάριζε» η ίδια με τους αστυνομικούς...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top