0
Την ώρα που έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την ακύρωση των παρελάσεων για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν διαρκώς ο καθηγητής Πνευμονολογία, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, υποστήριξε πως θα πρέπει να παρελάσουν... μόνο οι εμβολιασμένοι. 

Συγκεκριμένα ο καθηγητής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε «να παρελάσουν μόνο εμβολιασμένοι, οι οποίοι με τις αποστάσεις και τον εξωτερικό χώρο είναι απόλυτα ασφαλείς». 

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος είναι μέσα στους υποψηφίους για τη θέση του Παναγιώτη Αρκουμενέα στην προεδρία του ΕΟΔΥ. 

Το ερώτημα βέβαια είναι εάν και στον πόλεμο θα πηγαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι στρατιώτες; Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε έγγραφο του Πολεμικού Ναυτικού που αποκάλυψε το pronews.gr και συντάχθηκε κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και κατ' επέκταση του πρωθυπουργικού γραφείου και υπογράφεται από τον υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, υποναύαρχο Γεώργιο Καμπουράκη, με αντικείμενο το «πώς θα αντιμετωπιστούν στα στελέχη που αρνούνται να εμβολιαστούν» προτείνονται μια σειρά σκληρών μέτρων σε βάρος των ανεμβολίαστων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top