0
Μεγάλη θλίψη για το πειραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά (από το 2000 έως και τον Ιούνιο του 2009)  και Γ΄  Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Ανασόπουλος. 

Ένας άνθρωπος που διαδέχτηκε στην προεδρία της ΕΠΣΠ τον μεγάλο οραματιστή του Πειραιά Παναγιώτη Σαλπέα και που με το ήθος του και το έργο του ανέδειξε τα πρωταθλήματα του Πειραιά.

Ο Νίκος Ανασόπουλος αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Ιωνικό Νικαίας, ενώ ήταν μέλος του σωματείου Αετός Κορυδαλλού.


Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του άλλοτε προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά και αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Νίκου Ανασόπουλου εκφράζει η ΕΠΟ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Ανασόπουλου, που έφυγε από τη ζωή στις 10/10/2021.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά το διάστημα 2000-2009, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. Στη διαδρομή τπου ως ποδοσφαιρικός παράγοντας επέδειξε ήθος και υπηρέτησε με συνέπεια το όραμά του για αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της Ένωσής του.

Υπήρξε μέλος του σωματείου Αετός Κορυδαλλού. Ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Ιωνικό Νικαίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top