0
Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου 2021 ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε πως 6 μήνες μετά τη δολοφονία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ενώ κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές. «Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Είχα ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε, αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

Ως προς το τι έχει γίνει με τις έρευνες για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε κατηγορηματικά: «Απολύτως τίποτα». «Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως δέχθηκε ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες. «Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Στην πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που προς το παρόν δεν έχουν αποφέρει κάποιο στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών τής εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, είχε αναφερθεί και τον περασμένο Μάιο ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχει. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top