0
Είναι ένα κορίτσι που, πια, έχει γράψει αρκετά δημοσιογραφικά… χιλιόμετρα και αποτελεί σημείο αναφοράς στην NOVA που εργάζεται. 

Η επαγγελματική της κατάρτιση, η άριστη χρήση της γλώσσας (τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά) και ο τρόπος με τον οποίο παίρνει συνεντεύξεις και κάνει αναλύσεις την κατατάσσουν στην κορυφή των γυναικών αθλητικογράφων.

Ο λόγος, φυσικά, για την Δώρα Παντέλη. Η πρώην επαγγελματίας αθλήτρια του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια κάνει- δικαίως, δικαιότατα- καριέρα σαν αναλύτρια της πορτοκαλί θεάς, παραμένοντας και η ίδια… θεά.

Το καλογυμνασμένο της σώμα με τις αναλογίες που δίνουν την αίσθηση πως βγήκαν από το μυαλό και το χέρι του Λεονάρντο Ντα Βίντσι έχει μυριάδες φαν, με κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media να γνωρίζει την αποθέωση και οι καρδούλες και τα σχόλια θαυμασμού να δίνουν και να παίρνουν.

Εσχάτως, ωστόσο, η συνήθως «εγκρατής» Δώρα ανέβασε ορισμένες πιο… τολμηρές, τρόπον τινά, λήψεις, που έκαναν το ανδρικό κοινό ν’ αρχίσει να παραληρεί μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Νομίζετε πως υπερβάλλουμε;

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και τα βίντεο το συζητάμε ξανά:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top