0
Έκπληξη προκαλεί η είδηση ότι η χήρα αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή συνελήφθη έχοντας στην κατοχή της πιστόλια, φυσίγγια, ακόμη και... χειροβομβίδες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κληρονομήσει από τον σύζυγό της δύο σπίτια σε περιοχές της Αθήνας. Τον περασμένο Ιούνιο, ανακαίνισε το ένα από τα δύο σπίτια που βρίσκεται στα νότια προάστια.


Εκεί, το συνεργείο που πήγε να κάνει την ανακαίνιση βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς στο πατάρι εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλες τρεις χειροβομβίδες, τρία πιστόλια και δεκάδες φυσίγγια.

Ωστόσο, η γυναίκα του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, δεν δήλωσε στην Αστυνομία τον οπλισμό. Αντίθετα, τον μετέφερε στο δεύτερο σπίτι, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lawandorder.gr, η γυναίκα συμβουλεύτηκε φίλους και γνωστούς. Αφού λοιπόν είχαν περάσει παραπάνω από τρεις μήνες από την ανακάλυψη των όπλων, πήγε τελικά και ενημέρωσε την Αστυνομία για την ύπαρξή τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. έστησε ολόκληρη επιχείρηση: πυροτεχνουργοί του στρατού έφτασαν στο σπίτι και παρέλαβαν τις χειροβομβίδες, ενώ τα πιστόλια και τις σφαίρες τα πήραν οι αστυνομικοί.

Οι αξιωματικοί του Α.Τ. Εξαρχείων ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί η 80χρονη γυναίκα με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top