0
Φωτογραφία - ντοκουμέντο από την «αδέσποτη» σφαίρα που «καρφώθηκε» στο πόδι Δανού τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας, δημοσιεύει το Newsbomb.gr.

Ο Δανός βρισκόταν μαζί με την παρέα του στην περιοχή για διασκέδαση, δίπλα από τον πολυσύχναστο σταθμό του Μετρό, όταν ξαφνικά ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο πόδι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία έδειξε καθαρά την «καρφωμένη» σφαίρα στο πόδι του.


Σφαίρα δέχτηκε και ένας δεύτερος Δανός τουρίστας που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, όπως και ένας Έλληνας που τραυματίστηκε στο μηρό. Κανείς από τους τρεις δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, από θαύμα το περιστατικό δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, καθώς οι σφαίρες θα μπορούσαν να τους έχουν τραυματίσει στο κεφάλι.

Στο σημείο των τραυματισμών έσπευσαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο, ο δράστης ή οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Δανοί έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και μάλιστα αμέσως ταξίδεψαν για τη χώρα τους.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια που αναζητά το άτομο ή τα άτομα που πυροβόλησαν. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε αγνώστους και κάποιος από τους εμπλεκόμενους να έβγαλε όπλο και να πυροβόλησε. Σημειώνεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής σε μία ώρα που το Γκάζι είναι γεμάτο από κόσμο που έχει πάει στην περιοχή για διασκέδαση.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top