0
Τραγικές είναι οι εικόνες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς στην Αττική. 

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς όλα όσα συμβαίνουν το βράδυ της Πέμπτης με την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της ίδιας μέρας και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έλαβε τεράστιες διαστάσεις ενώ μετατράπηκε σε πύρινο εφιάλτη που πλέον απειλεί σειρά από πυκνοκατοικημένες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Αντιμέτωπη με την πύρινη κόλαση η χώρα με την Αττική να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς οι φλόγες καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους, την ώρα που μαίνονται φωτιές σε Εύβοια, Ηλεία και Μεσσηνία

Η αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της Πέμπτης σαρώνει τη βόρεια Αττική έχοντας κάψει σπίτια και χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης σε Δροσοπηγή, Κρυονέρι, Tατόι και Αφίδνες.

Από το καταστροφικό πέρασμά της η φωτιά έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον τραυματισμό πέντε ατόμων,  οι οποίοι έχουν μεταφερθεί με εγκαύματα στο ΚΑΤ. Δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες  είναι σε σοβαρότερη κατάσταση και έχουν μεταφερθεί στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Παράλληλα, δασοπυροσβέστης που επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς στο Κρυονέρι, έπεσε σε πηγάδι και μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η φωτιά έχει, πλέον, μπει και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου καίγονται τα πρώτα σπίτια.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top