0
Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται στις πυρόπληκτες περιοχές και ειδικά στην Εύβοια καθώς μέχρι και οι ηλικιωμένοι πολίτες βρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία κατηγορούν ότι έχει αφήσει αβοήθητη. 

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με 2 κυρίες 75+, θεωρητικά ο πυρήνας των ψηφοφόρων του πρωθυπουργού, οι οποίες έβρισαν, φανερά αγανακτισμένες, την κυβέρνηση λέγοντας, το «Μεγαλύτερο αίσχος της π....ας της κυβέρνησης».
Επιπλέον τέσσερις τουλάχιστον τηλεθεατές παρενέβησαν στην ροή του ζωντανού προγράμματος τηλεοπτικού σταθμού καταγγέλλοντας ότι άπαντες τους έχουν ξεχάσει εδώ και πέντε ημέρες, ενώ είναι θέμα χρόνου η περιοχή να μετατραπεί σε κρανίου τόπο.

Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι δεν γίνεται ούτε μία ρίψη νερού, ότι δεν υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις, ότι η περιφέρεια είναι ανύπαρκτη και ότι «θα καούν ζωντανοί και αυτοί και τα παιδιά τους».

Η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει, ειδικά μετά την ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους ότι μίλησαν με το συντονιστικό και πήραν την απάντηση ότι «σε 2 ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της φωτιάς στην περιοχή»!

Δηλαδή οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι καίγονται, ότι απαιτείται άμεσα παρέμβαση των πτητικών μέσων και το συντονιστικό απαντά ότι σε 2 ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτή τη στιγμή την περιοχή προσπαθούν να κρατήσουν όρθια οι κάτοικοι και ο Δήμος με όλες τους τις δυνάμεις. Οι καταστροφές όμως που υπάρχουν είναι τρομερές, έχει διαλυθεί όλος ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός, ενώ επιρρίπτουν τις ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Πάντως αν μέχρι και οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι παρακολουθούν όλη μέρα τα ΜΜΕ της «λίστας Πέτσα» στρέφονται εναντίον του πρωθυπουργού, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top