0
Λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ της Παρασκευής ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε πυροσβέστες που βρίσκονταν στον κόμβο της Βαρυμπόμπης. 

Πιο συγκεκριμένα οι πυροσβέστες δέχθηκαν λεκτική επίθεση από ομάδα νεαρών ατόμων, οι οποίοι επιχείρησαν να τους προπηλακίσουν. 

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε μία διμοιρία των ΜΑΤ, οι άνδρες της οποίας παρατάχθηκαν κατά μήκος της γέφυρας, εμποδίζοντας την πρόσβαση προς τους άνδρες της Πυροσβεστικής.


Μάλιστα νωρίτερα σήμερα άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου «ανέλαβε» την ευθύνη καθώς έγραψε στο Twitter πως «χθες, 8 σύντροφοι εθελοντές πήγαν στην Βαρυπόμπη νερά κ τροφή, εκεί διεσώσαν 6 σκυλιά τα οποία και παρέδωσαν στη Φιλόζωικη Βαρυμπόμπης. Αστυνομικοί τους προπηλακισαν κατηγορώντας τους ως εμπρηστές και ότι παρεμποδισαν το έργο των πυροσβεστων με αποτέλεσμα την αντίδραση των κατοίκων».
Μετά από την ανάρτηση αυτή, διαψεύδονται «πληροφορίες» που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναφέρουν ότι ομάδα πολιτών που βρέθηκαν στην περιοχή ως εθελοντές προπηλάκισαν τους πυροσβέστες την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top