0
Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram με την οποία καλεί «όσους καταλαβαίνουν να μιλήσουν», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί. 

Παρόλα αυτά η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου έρχεται λίγα 24ωρα μετά τα όσα είπε ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο και την επίθεση που δέχθηκε από κυβέρνηση και «ειδικούς», καθώς τον κατηγόρησαν πως μπορεί να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους αρνητικά. 

«Ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει τουλάχιστον δέκα ακόμη. Αυτοί οι δέκα συνεπώς μπορούν να επηρεάσουν εκατό. Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά. Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται», έγραψε σε ανάρτηση του. 


Παράλληλα σε βίντεο που ανέβασε νωρίτερα έδωσε απαντήσεις και για το φυλλάδιο που είχε μοιραστεί πριν από λίγους μήνες στα σχολεία και είχε ως χορηγό την ΒΙΑΝΕΞ. Όπως είπε η εταιρεία του έκανε μια χορηγία, χωρίς να ξέρει τελικά πως αυτή θα χρησιμοποιηθεί γι' αυτό τον τρόπο. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει τους τελευταίους μήνες την αντίθεση του τόσο στα θέματα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όσο και στα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση για την κλιματική αλλαγή. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top