0
Μήνες μετά το έγκλημα των Γλυκών Νερών η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί το πανελλήνιο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η δολοφονία έχει ουρά που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα φούντωσαν οι φήμες περί συνεργού που έπαιξε άμεσο ή έμμεσο ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν. Μετά και την αποκάλυψη της ψυχολόγου της Καρολάιν ότι δέχτηκε απειλές από άγνωστο πρόσωπο θεωρήθηκε σχεδόν δεδομένο ότι υπήρχε και τρίτο άτομο που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.

Η σημερινή αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου όμως ανατρέπει όλα τα σενάρια. Σύμφωνα με τον έμπειρο αστυνομικό ρεπόρτερ οι απειλές που δέχθηκε η κ. Μυλωνοπούλου είναι άσχετες με την υπόθεση και μάλιστα δεν ήταν η μόνη που έγινε αποδέκτης απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Αποδέκτης παρόμοιων απειλών είχε γίνει την ίδια περίοδο και μία πρώην συνεργάτιδα της κ Μυλωνοπούλου που είχε κοινούς επαγγελματικούς τηλεφωνικούς αριθμούς με εκείνη. Η συνεργάτιδα αυτή ουδέποτε είχε επαφή με τον 32χρονο πιλότο και την Καρολάιν και δεν είχε καμία συνεδρία μαζί τους.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω απειλητικό τηλεφώνημα τελικώς ηχογραφήθηκε, γιατί η συνεργάτιδα της συμβούλου ψυχικής υγείας δεν αποκρίθηκε και η κλήση προωθήθηκε στο σύστημα του τηλεφωνητή που κατέγραψε την φωνή του αγνώστου ατόμου.

Φαίνεται όμως ότι το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο που εξετάστηκε από τις αρχές απλώς αποδεικνύει ότι πρόκειται για κάποιον φαρσέρ ή άτομο με τα οποίο είχε προστριβές η σύμβουλος ψυχικής υγείας για τις επαγγελματικές επιλογές της. Έτσι το σενάριο ύπαρξης συνεργού κλείνει οριστικά όπως και ο φάκελος της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top