0
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανακοινώνοντας την τελική απόφαση της κυβέρνησης για τους υγειονομικούς υπαλλήλους που αρνούνται να δεχθούν «ιατρική επέμβαση στο σώμα τους», όπως αναφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης (δηλαδή, εμβολιασμό) θα τίθενται σε αναγκαστική αργία και στέρηση μισθού και προαγωγής.

«Η Βουλή έχει νομοθετήσει σχετικά και σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει όλα τα μέλη της και κυρίως τα πιο ευάλωτα. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία δεν επιτρέπει ούτε επαμφοτερίζουσες τάσεις , ούτε μισόλογα και ναι μεν αλλά , ούτε και αστερίσκους», ανέφερε.


«Πρόκειται για μία μελετημένη ρύθμιση διότι προτάσσει τις κατηγορίες των εργαζομένων που έχουν άμεση σύνδεση με ευάλωτες ομάδες», όπως δήλωσε.

Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προβλέπει αναγκαστική αργία και παύση καταβολής μισθού. Υπολογίζεται ότι 10.000 άνθρωποι θα μείνουν χωρίς μισθό. Δεν απολύονται γιατί είναι αντισυνταγματικό. Απλά εκβιάζονται με το φάσμα της πείνας και της προσωπικής καταστροφής από την κυβέρνηση. 

Μία δικτατορική κυβέρνηση, αλήθεια, τι περισσότερο θα έκανε;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top