0
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου», αναφορικά με τους εμβολιασμούς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «εάν δεν σταματήσουμε τα πάντα τώρα οι συνέπειες θα είναι ατελείωτες». 

Ο επιδημιολόγος που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και επί 22 χρόνια ήταν επικεφαλής στο ινστιτούτο μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του  Μάιντζ στην Γερμανία, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά συγγράμματα σε τομείς όπως η  μικροβιολογία και ιολογία.

Ο Δρ. Bhakdi αναφέρεται σε τρείς νέες αμερικανικές δημοσιεύσεις, οι οποίες δείχνουν πως οι εμβολιασμένοι εκκρίνουν αμέσως αντισώματα lgG και lgA, δηλαδή ο οργανισμός ήξερε από πριν τον κορωνοϊό. Κάτι που όπως τονίζει ο Δρ. Bhakdi είναι αντίθετο με το επίσημο αφήγημα, το οποίο θέλει τους πολίτες να είναι απροστάτευτοι απέναντι στον κορωνοϊό, επειδή είναι ένας νέος ιός. 


 

Επίσης, επικαλείται μια δημοσίευση από την Δανία η οποία έδειξε πως το ανοσοποιητικό των ανεμβολίαστων ήξερε τον ιό. 

Αυτό δείχνει πως δεν χρειαζόμαστε εμβολιασμό και εάν καταγραφούν ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, τότε αυτός πρέπει να σταματήσει. 

Εξηγεί πως μετά τον εμβολιασμό με την 2η δόση έχουμε πάρα πολλά αντισώματα, τα οποία ουσιαστικά βγαίνουν στο αίμα μας και κάνουν μαζί επίθεση στον ιό. Δηλαδή όπως αναφέρει και τα lymphocytes, αλλά και τα leukocytes πηγαίνουν μαζί για να εξουδετερώσουν τον ιό. Όπως τονίζει, κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά και δημιουργείται από τον εμβολιασμό. Ο Δρ. Bhakdi προσθέτει πως «κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί». 

Συμπληρώνοντας πως «δεν θέλω να μάθω τις συνέπειες, γιατί είναι τόσο τρομακτικές» ενώ προσθέσει πως δεν πρέπει να κάνουμε παραπάνω από μια δόση, εξαιτίας των όσων προανέφερε. 

Ο Bhakdi τονίζει επίσης πως τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα δείχνουν πως ο SARS-CoV-2 δεν είναι τόσο διαφορετικός από τον παλιό κορωνοϊό. Ενώ αναφέρει πως τα lgM, τα πρώτα αντισώματα που βγάζουμε εάν ξέρουμε τον ιό, αργούν περίπου 4 εβδομάδες για να λειτουργήσουν, αντιθέτως εάν ξέρουμε τον ιό ο οργανισμός μας βγάζει άμεσα τα αντισώματα lgG και lgΑ. 

Σε περίπτωση που τελικά ο ιός καταφέρει να περάσει στο οργανικό μας σύστημα, τότε μας προστατεύουν τα lymphocytes (λεμφοκύτταρα), ενώ αν περάσει και από τα lymphocytes τότε μας προστατεύουν τα leukocytes.

Επιπλέον λέει ότι ο κορωνοϊός μπαίνει πρώτα στο αναπνευστικό μας σύστημα και από εκεί πάει στο λαιμό, για να φτάσει πιο κάτω θέλει μέρες. Αυτό που τονίζει είναι πως εμάς μας ενοχλεί μόνο εάν ο ιός φτάσει στους πνεύμονες, καθώς τότε είναι φονικός, αλλά όπως ήδη έχει πει μέχρι τότε ο οργανισμός μας έχει ήδη εκκρίνει τα απαραίτητα αντισώματα. 

Όπως τονίζει ο Δρ. Bhakdi «αυτό μας δείχνει πως πρέπει να ξεχάσουμε την πανδημία και να επιστρέψουμε στις ζωές μας», καθώς ο Covid-19 δεν είναι ένας θανατηφόρος ιός, όπως παρουσιάζεται. 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top