0
Τελικά είναι η ακίδα-πρωτείνη των πειραματικών εμβολίων BNT162b2 της Pfizer και το mRNA1273 της Moderna επικίνδυνη ή όχι, όταν εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό έστω και ως αντίγραφο της πρωτεΐνης του COVID-19;

Οι εταιρείες παραγωγής των εμβολίων ισχυρίζονται πως όχι καθώς η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να ενεργοποιούν τον οργανισμό να παράγει αντισώματα, για την προβολή της  πραγματικής πρωτεΐνης του COVID-19 όταν και εφόσον αυτή προσβάλλει τον οργανισμό και χρησιμοποιηθεί από τον ιό για να εισχωρήσει ο τελευταίος στα κύτταρα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν διακεκριμένοι βιολόγοι οι οποίοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Όπως ο βιολόγος Bret Weinstein ο οποίος αναφέρει πως η πρωτεΐνη ακόμη και στη μορφή των εμβολίων mRNA είναι πολύ επικίνδυνη καθώς είναι τοξική!

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε μετέχει και Δρ. Robert Malone ο θεωρητικός της τεχνολογίας mRNA (για πολλούς αυτός που την ανακάλυψε) ο οποίος αναφέρει ότι είχε αποστείλει στον αμερικανικό FDA έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι η πρωτεΐνη αντιπροσωπεύει ένα υπαρκτό κίνδυνο για την υγεία με τον FDA να απαντά πως δεν έχει στην διάθεσή του αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν αυτή την υπόθεση.

Οι ειδικοί που διαψεύδουν τα περί τοξικότητας δεν αναφέρουν κάτι που δεν έχει επαναληφθεί. Επιμένουν αληθώς βέβαια ότι τα εμβόλια mRNA δεν περιέχουν τον ιό, ούτε την πρωτεΐνη, αλλά τις εντολές στον οργανισμό για να την παράγει και στη συνέχεια να αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα.

«Μόλις το κύτταρο λάβει την εντολή δημιουργεί την πρωτεΐνη και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού στη συνέχεια παράγει τα απαραίτητα αντισώματα εντοπίζοντας πρώτα την νέα και άγνωστη αυτή πρωτεΐνη», εξηγούν.

Οι ίδιοι ειδικοί επιμένουν πως αυτό δεν γίνεται συνέχεια, αλλά άπαξ, δηλαδή τα κύτταρα δεν παράγουν συνέχεια το αντίγραφο της πρωτεΐνης αλλά μόνο μια φορά.

Τελικά το πόσο επικίνδυνη ή όχι είναι αυτή η διαδικασία θα το δείξει μόνο το μέλλον.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top