0
Ξαφνικά ανακάλυψαν  ότι το εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν είναι αρκετά και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να ζει με μάσκες, αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης αόριστον!

Αυτό λέει ο ΠΟΥ, ο οποίος αφού «ξέπλυνε» πρώτα την Κίνα από τις ευθύνες της για τον ιό COVID-19 (συμπεριλαμβανομένων και των καταγγελιών ότι είναι τεχνητός), και προπαγάνδισε την χρήση των εμβολίων τώρα μας λέει πως τα εμβόλια δεν είναι αρκετά!

Ο Δρ. David Nabarro  ο ειδικός σύμβουλος του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό δήλωσε στο βρετανικό Sky News ότι ο εμβολιασμός δεν είναι αρκετός για να νικηθεί ο αόρατος εχθρός του κορωνοϊού και ότι ο κόσμος θα πρέπει να προσαρμόσει τη ζωή του όπως ήταν κατά την διάρκεια της πανδημίας επ΄ αόριστον!

Όπως είπε ο «ειδικός» από τον οποίο παίρνουν προφανώς γραμμή και οι ημεδαποί «ειδικοί», ότι αν και η ζωή πρέπει να συνεχιστεί το κοινό θα πρέπει να συνεχίσει να φορά μάσκες και να συμπεριφέρεται με προσοχή.

Ενόψει της άρσης των περισσότερων απαγορεύσεων στην Βρετανία στις 21 Ιουνίου ο Δρ. Nabarro δήλωσε:

«Το μέλλον της ανθρωπότητας θα απαιτήσει να προσαρμόσουμε τον τρόπο ζωής μας έτσι ώστε να δυσκολευτούμε να εξαπλωθεί αυτός ο ιός. Κατά κάποιον τρόπο ο ιός αυτός καιροφυλαχτεί και περιμένει να κτυπήσει ξανά.

Οπότε θέλω να πω στον καθένα να είναι πολύ πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι ο ιός αλλάζει συνέχεια που σημαίνει ότι αν και ο εμβολιασμός είναι ένα υπέροχο, υπέροχο πράγμα(σ.σ.!) δεν θα είναι αρκετό. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε σαν ο κορωνοϊός να είναι συνέχεια παρόν», είπε ο σύμβουλος του ΠΟΥ.

Με άλλα λόγια επειδή ο «αόρατος εχθρός» καιροφυλαχτεί θα ζείτε με απαγορεύσεις για άγνωστο χρονικό διάστημα. Τα εμβόλια δεν είναι αρκετά.

Που οδηγούμαστε άραγε ή μάλλον που μας οδηγούν; Σε κοινωνίες τύπου «ζόμπι» όπου ο κόσμος θα ζει διαρκώς κάτω από το φόβο ενός ιού με συνεχείς απαγορεύσεις, κόσμος τον οποίο θα εμβολιάζουν συνέχεια;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top