0
Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας επιχειρηματία στο κατάστημα του στο κέντρο της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά, έπειτα από πυροβολισμούς. 

Το συμβάν έγινε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο γραφείο προσήλθε ένας πελάτης ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια άγνωστος ξεκίνησε πυροβολισμούς έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο άνδρας πυροβολήθηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο και έχει αποκλειστεί η περιοχή.


Από τους ιδιοκτήτες έχει τραυματιστεί ελαφρά ο ένας, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Παρόμοια ενέδρα θανάτου είχε στηθεί και πέρσι για τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά. Από τους πυροβολισμούς είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του.

Το θύμα ήταν η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος  στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο 53χρονος άνδρας που έπεσε θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top