0
Τη βεβαιότητά του ότι η Ελληνική Αστυνομία θα εξιχνιάσει τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Καλλιακμάνης. 

«Θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας. Μόνο με τη σύλληψη τους θα ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, κάτι που αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τις αστυνομικές υπηρεσίες», δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής.

Μιλώντας για την πορεία των ερευνών, ο κ. Καλλιακμάνης σημειώνει ότι: «η Ασφάλεια, και συγκεκριμένα το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχει στα χέρια της πολύ περισσότερα στοιχεία από αυτά που μπορεί να μεταφέρει σε δημοσιογραφικές πήγες», ενώ ζήτα να δείξουμε εμπιστοσύνη στους αστυνομικούς που χειρίζονται τις έρευνες.

Αναφερόμενος στην πληροφορία περί ύπαρξης σκίτσου του ενός από τους δράστες -που σύμφωνα με τον 32χρονο πιλότο της Πολιτικής Αεροπορίας- μπήκαν στη μεζονέτα της οικογένειας, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τονίζει ότι: «σε πολλές περιπτώσεις το θύμα από τον πανικό του θυμάται λάθος λεπτομέρειες, γι' αυτό και όταν φτάνει η στιγμή της σύλληψής, πολλές φορές ο κακοποιός δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχαμε σχηματίσει».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top