0
Ήταν η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από έναν χρόνο. Εκείνη που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, μιας και η φρικαλεότητα της ίδιας της πράξης ξεπερνούσε ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία. 

Μια- κι αυτό είναι το συγκλονιστικότερο- καλά μελετημένη κίνηση που έκανε άνω-κάτω την ζωή μιας 35χρονης κοπέλας.

Ο λόγος φυσικά για την αδιανόητη επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, η οποία μία ημέρα στην Καλλιθέα δέχτηκε το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Φτάνοντας στο σήμερα, η Ιωάννα προσπαθεί να ορθοποδήσει, έχοντας δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους και λαμβάνοντας αμέτρητη αγάπη από τον κοινωνικό περίγυρο, που δεν έπαψε στιγμή να την στηρίζει.

Ωστόσο, τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου ο δικηγόρος της, ο κύριος Απόστολος Λύτρας, ήταν απλά συγκλονιστικά:

«Έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία», είπε αρχικά, για να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως. Αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα. 

Με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει… Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ. 

Ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. (Η κατηγορούμενη) την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε μεταμφιεστεί… Ούτε σε ταινία.

Η Ιωάννα δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, και είναι ένα κορίτσι με ελάχιστα χρήματα», κατέληξε, τονίζοντας πως το κόστος των διορθωτικών επεμβάσεων είναι πάρα πολύ υψηλό.

Δεν υπάρχουν λόγια, πραγματικά…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top