0
Μια από τις πιο επίλεκτες μονάδες του αμερικανικού Στρατού Ξηράς (U.S Army), η Ταξιαρχία «Lancer» της 2ης Μεραρχίας Πεζικού, δημοσίευσε εντυπωσιακά πλάνα, από την χρήση των νέων οπτικών μέσων που διαθέτει, τα οποία επιτρέπουν στους Αμερικανούς στρατιώτες να κάνουν «τη νύχτα μέρα», με τα υπερσύγχρονα κιάλια νυχτερινής όρασης ENVG-B.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα νέα αυτά κιάλια που ονομάζονται «Enhanced Night Visions Goggle-Binoculars» επιτρέπουν στους στρατιώτες να έχουν μια πιο καθαρή και πιο σαφή εικόνα μέσα στο σκοτάδι, αυξάνοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες τους, κατά την διάρκεια νυκτερινών αποστολών.

Ο Στρατός Ξηράς των ΗΠΑ, ανέπτυξε τα νέα οπτικά μέσα, σε συνεργασία με την L3 Warrior Systems και παρουσιάζουν τρομερές βελτιώσεις σε σύγκριση με κιάλια νυκτερινής όραης προηγούμενης γενιάς.

Και αυτό, διότι τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά τους και το λευκό φώσοφορο που διαθέτουν, παρέχουν ένα πιο διευρυμένο οπτικό πεδίο στο στρατιώτη, με μεγαλύτερη ευκρίνεια και αντίληψη του επιχειρησιακού πεδίου.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αξιωματούχοι του U.S Army, τα νέα αυτά κιάλια ENVG-B επιτρέπουν στους στρατιώτες βελτιωμένη όραση σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως κλειστοί χώροι και υπόγεια, αλλά και που επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες αλλά και στοιχεία όπως σκόνη, καπνός, σκοτάδι.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top