0
Έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη έκανε η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή, την επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Ν. Ερυθραία, αλλά και τις καταγγελίες Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Ν. Ερυθραία είναι το ίδιο με αυτό της επίθεσης στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου-εκδότη, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα, ενώ όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αυξήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας για τον κ. Βαξεβάνη.  Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει αντιδράσει με μήνυση κατά του Κ.Βαξεβάνη. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο παρουσιαστής έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, μαζί με άλλα εννέα άτομα.

Εκτός από το σπίτι του παρουσιαστή, στελέχη της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα πήγαν και στο κανάλι Ε, όπου μπήκαν τελικά με τη βοήθεια κλειδαρά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. 

Πριν το περιστατικό της Παρασκευής, είχε προηγηθεί άλλο συμβάν με πυροβολισμούς και καταδίωξη μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.




Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην υπόθεση Φουρθιώτη αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνοντας ότι «οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον κ. Φουρθιώτη φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη» και προσθέτει ότι «επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους».

Ακολούθως απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top